IŠČI

Kmetija Paldauf je družinska kmetija s tradicijo, kjer kmetujemo že od leta 1875. Nahajamo se v naselju Vučja vas, v občini Križevci pri Ljutomeru, pokrajina ob reki Muri.
Naša kmetija je opremljena z veliko infrastrukture in kmetijske mehanizacije, saj na kmetiji stremimo k preciznemu kmetovanju. Poleg strmenja k inovacijam je za nas pomembna predvsem kakovost, čistoča in urejenost.
Ekološko kmetovanje predstavlja sonaravni način pridelave hrane in osrčje našega kmetovanja.
Kmetija Paldauf je vključena v shemo kakovosti ekološkega kmetovanja, saj se zavedamo pomembnosti ekološkega kmetovanja tako za zdravje ljudi, kot za zdravje našega okolja. Zavedamo se pomena kolobarjenja za ohranitev in obnovo tal. Pridelujemo 13 različnih kultur to so žitarice in oljnice, ki jih predelujemo v moke, kaše, kosmiče in olja. Naše živali se veliko gibajo, saj je prosta reja edina, ki nam zagotovi kvalitetne mesne izdelke in jajca.
Vzpostaviti želimo čim krajšo pot od “kmetije do krožnika”.
Leta 2018 smo ustvarili lastno blagovno znamko BeEko in odprli trgovino z ekološkimi izdelki. Prodajamo svoje lastne proizvode, kakor tudi proizvode drugih lokalnih proizvajalcev.
Namen trgovine je uvesti dobro prakso in dostopnost kvalitetnih, lokalnih prehrambenih izdelkov.
Več o naši ponudbi na: www.beeko.si

Kontaktni podatki

Naslov:

Vučja vas 37

Navodila za pot
Spletna stran:

-

Dodatne storitve

Plačilo z gotovino

Možnost dostave

Preverjen ponudnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. označuje zahtevana polja