IŠČI

Ponudba izdelkov / CENIK:

Certificirana biodinamična kmetija s pridelavo zelenjave, sadja in poljščin. Več kot 40 vrst zelenjave pridelujemo in delimo z našimi strankami že osem let v okviru zelenjavnih zabojčkov (partnersko kmetijstvo) v Mariboru. V okviru predzakupa je ta tudi na voljo strankam v okviru razširjenega partnerstva po celi Sloveniji.

  • Sadje prodajamo sveže (jabolka, maline, robide, borovnice, jagode, ribez) in ga v primeru večjih količin predelamo v sokove, marmelade, kis, suho sadje in kompote.
  • Poljščine (ajda, proso, enozrna pira, dvozrna pira, pira, pšenica, rž, sončnice, buče) predelamo v moke, zdrobe, kaše, olja ipd.Kot kmetija načrtujemo pridelavo v skladu s potrebami naših strank že osem let in jim v takšni obliki tudi lahko zagotovimo obljubljeno. Kot kmetija prodajamo lastne izdelke in bomo vedno imeli omejene količine izdelkov, posledično je povezava z nami v okviru partnerstva smiselna za obe strani.

    Na osnovi inovativnega povezovanja s potrošniki in zaradi tega, ker kmetijo stalno prilagajamo na klimatske spremembe smo prejeli s strani EU nagrado \”Inovativni pristopnik v kmetijstvu 2018\”.

    Za ogled kmetije pa obiščite:
    – https://www.youtube.com/watch?v=0Heo2KRdH4g&t=15s
    – https://www.youtube.com/watch?v=_mtms2Qlz8Q

Kontaktni podatki

Naslov:

Jareninski Dol 50, 2221 Jarenina

Navodila za pot

Dodatne storitve

Možnost dostave

Preverjen ponudnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. označuje zahtevana polja