IŠČI

Pod obronki gorjancev na 450m višine nas pri našem kmetovanju nihče ne moti in ne onesnažuje narave. Spoštljiv odnos do narave, živali in ljudi nas že od nekdaj spremlja pri našem kmetovanju. Zavedamo se, da smo le začasni najemniki na tej zemlji, zato jo moramo naslednjim generacijam ohraniti neomadeževano.

Po načelih ekološkega kmetovanja kmetujemo že od začetkov, od leta 1999 pa smo tudi v sistemu kontrole za ekološko kmetovanje. Naša kmetija obsega preko 70ha površin. Pretežni del je travnikov in pašnikov kjer redimo govedo, konje, ovce in prašiče. Živali so čez leto na pašniku, preko zime imajo prost izpust, v hlevu jih krmimo s kakovostnim senom.

Na pašnikih je veliko sadnega drevja, ki dajejo obilen pridelek jabolk, hrušk, sliv. Iz sadja predelujemo sok, kis, suho sadje pa tudi sadno žganje.

Piko na i naši kmetiji dajejo čebele, ki nas s svojo marljivostjo vedno znova razveselijo in nam iz naših neomadeževanih sadovnjakov, travnikov in gozda prinašajo sladko dobroto. Tako imamo za prodajo cvetlični, akacijev, gozdni in kostanjev med.

Kontaktni podatki

Naslov:

Maline pri Štrekljevcu 17

Navodila za pot
Telefon:
Pošlji povpraševanje

Dodatne storitve

Plačilo z gotovino

Možnost dostave

Preverjen ponudnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. označuje zahtevana polja