CENIK:
Domača svinjska pašteta:
- neto teža 190 g , cena 2,5 eur za kozarček. Brez umetnih konzervansov
Domača divjačinska pašteta:
- neto teža 190 g , cena 2,9 eur za kozarček. Brez umetnih konzervansov
Zaseka:
- neto teža 250 g, cena 2,5 eur za lonček. Brez umetnih konzervansov
Suhi ocvirki:
- neto teža 250 g, cena 2,5 eur za lonček, brez umetnih konzervansov
Ocvirki z mastjo:
- neto 0,5 l cena za lonček 4,00 eur. Brez umetnih konzervansov neto 1 l , cena za lonček 8 eur
Svinjska mast:
- neto 0,5 l cena za lonček 1,8 eur. Brez umetnih konzervansov, neto 1 l , cena za lonček 3 eur
Prekajena klobasa:
- rinfuza, cena 9 eur za kg, brez umetnih konzervansov
Pečenica:
- rinfuza, cena 8 eur za kg, brez umetnih konzervansov
Žar pečenica:
- vakumirano, cena 8 eur za kg. Brez nitritnih soli
Domača hrenovka:
- vakumirano, cena 7,50 EUR za kg. Brez nitritnih soli
- Prekajeno meso, cena 9,90 EUR za kg, klasično prekajeno brez umetnih konzervansov
Suha klobasa in koktail klobasa:
- vakumirano, cena za kg je 18 EUR, brez umetnih konzervansov
Domači rženi mešani kruh:
- hlebec 1 ali 2 kg , cena 3 eur za kg
Domači beli mlečni kruh:
- hlebec 1 kg , cena 5 eur za kg
Meso damjaka:
- Možno celi ali polovica , cena za kg je 12 EUR, celi ima cca 12 kg, starost cca 9 mesecev.
Vso svinjsko meso iz naše domače klavnice (cene za kg):
- Polovica z glavo 3,40 EUR
- Plečka 5,20 EUR
- Rebra 5,90 EUR
- Riba 6,90 EUR
- Kare 5,70 EUR
- Zajec 6,00 EUR
- Stegno 6,60 EUR
- Mala riba 8,50 EUR
- Želodci 4,00 EUR
- Srčki 3,60 EUR
- Jetra 3,50 EUR
- Ledvice 3,50 EUR
Možnost plačila z gotovino.