IŠČI

CENIK:

Domača svinjska pašteta:

  • neto teža 190 g , cena 2,5 eur za kozarček. Brez umetnih konzervansov

Domača divjačinska pašteta:

  • neto teža 190 g , cena 2,9 eur za kozarček. Brez umetnih konzervansov

Zaseka:

  • neto teža 250 g, cena 2,5 eur za lonček. Brez umetnih konzervansov

Suhi ocvirki:

  • neto teža 250 g, cena 2,5 eur za lonček, brez umetnih konzervansov

Ocvirki z mastjo:

  • neto 0,5 l cena za lonček 4,00 eur. Brez umetnih konzervansov neto 1 l , cena za lonček 8 eur

Svinjska mast:

  • neto 0,5 l cena za lonček 1,8 eur. Brez umetnih konzervansov, neto 1 l , cena za lonček 3 eur

Prekajena klobasa:

  • rinfuza, cena 9 eur za kg, brez umetnih konzervansov

Pečenica:

  • rinfuza, cena 8 eur za kg, brez umetnih konzervansov

Žar pečenica:

  • vakumirano, cena 8 eur za kg. Brez nitritnih soli

Domača hrenovka:

  •  vakumirano, cena 7,50 EUR za kg. Brez nitritnih soli
  • Prekajeno meso, cena 9,90 EUR za kg, klasično prekajeno brez umetnih konzervansov

Suha klobasa in koktail klobasa:

  • vakumirano, cena za kg je 18 EUR, brez umetnih konzervansov

Domači rženi mešani kruh:

  • hlebec 1 ali 2 kg , cena 3 eur za kg

Domači beli mlečni kruh:

  • hlebec 1 kg , cena 5 eur za kg

Meso damjaka:

  • Možno celi ali polovica , cena za kg je 12 EUR, celi ima cca 12 kg, starost cca 9 mesecev.

Vso svinjsko meso iz naše domače klavnice (cene za kg):

  • Polovica z glavo 3,40 EUR
  • Plečka 5,20 EUR
  • Rebra 5,90 EUR
  • Riba 6,90 EUR
  • Kare 5,70 EUR
  • Zajec 6,00 EUR
  • Stegno 6,60 EUR
  • Mala riba 8,50 EUR
  • Želodci 4,00 EUR
  • Srčki 3,60 EUR
  • Jetra 3,50 EUR
  • Ledvice 3,50 EUR

 

Možnost plačila z gotovino.

Kontaktni podatki

Naslov:

Podvelka 2, 2363 Podvelka

Navodila za pot
Spletna stran:

-

Dodatne storitve

Možnost plačila z gotovino

Preverjen ponudnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. označuje zahtevana polja