Janez Tršinar uspešno vodi mesnico s predelavo: suhomesnati izdelki, paštete, junečje hrenovke.
Prisega na klasično metodo izdelave in na domače meso, kar pomeni, da ga kupuje le pri slovenskih kooperantih. Pripeljejo mu ga dvakrat na teden. Suhomesnate izdelke posuši v dimu iz suhih bukovih drv. Vse je sveže, saj dela sproti, po stari recepturi, brez alergenov, glutenov in raznih nadomestkov mesa. Ima veliko stalnih strank, pa ne le iz šentjernejske doline ali bližnje okolice, temveč tudi iz vseh koncev Slovenije, celo iz tujine.
Ponudba:
- šunka
- šink
- klobase
- salame (šunkarica, Pariška salama, Tirolka, Kostanjeviška salama)
- čevapčiči, pleskavice
- želodci
- ocvirki
- pečenice, krvavice
- junečje hrenovke
- paštete: jetrna, pikantna, natur in divjačinska.