IŠČI

Showing 10 from 21 Items

Count:
Sort by:
Order:

Na kozjerejski kmetiji obdelujejo 43ha površin. Od leta 2001 so vključeni v ekološko kmetovanje. V letu 2013 so registrirali dopolnilno dejavnost na kmetiji predelava mleka in mesa. Iz mleka izdelujejo jogurte, sir in skuto. Na kmetiji imajo tudi…

Janez Tršinar uspešno vodi mesnico s predelavo: suhomesnati izdelki, paštete, junečje hrenovke. Prisega na klasično metodo izdelave in na domače meso, kar pomeni, da ga kupuje le pri slovenskih kooperantih. Pripeljejo mu ga dvakrat na teden.…

V ponudbi: – Vino cviček, modra frankinja, deželno belo (vse dni v letu) – domače koline; prekajene klobase za kuhanje, suhe klobase, boržole, slanina, prekajeno meso, svinjska mast, ocvirki (od meseca oktobra do meseca maja) –…

Župečja vas 44, 2324 Lovrenc na Dravskem polju

Ponudba kmetije Babič: mesni izdelki (šunke, krače, Babičeva pečena šunkarica) domači ocvirki zaseka mast domači narezki

Kmetija Paldauf je družinska kmetija s tradicijo, kjer kmetujemo že od leta 1875. Nahajamo se v naselju Vučja vas, v občini Križevci pri Ljutomeru, pokrajina ob reki Muri. Naša kmetija je opremljena z veliko infrastrukture in kmetijske mehanizacije,…

-sveže svinjsko meso -ocvirki -zaseka -jelenova salama

Veliki Dol 19, 6221 Dutovlje

Domače kraške mesnine. Pršut, pancete, zašinki, podgrlina, suhe klobase in salame. Vse brez dodatka nitritov ali nitratov, samo z morsko soljo. Dolgi časi sušenja na zraku. Pozimi v času kolin tudi sveže klobase in krodegini. ter svinjsko meso. Sv.…

Smo ekološka turistična kmetija, ki svoje pridelke večinoma prodajamo na krožnikih direktno svojim gostom. Presežke tudi prodamo v obliki pridelkov ali izdelkov. Redimo avtohtone pasme živali in nudimo predvsem meso jagnjet jezersko-solčavske pasme.…

-meso (svinjsko, goveje, piščančje) -mesni izdelki (salame, šunke, tunke, ocvirki) -bučno olje -pražena bučna semena

Trg Davorina Jenka 6, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Mesarstvo Kmečki Hram je družinsko podjetje s 26-letno tradicijo. Izhajamo iz kmetije, kjer še danes gojimo svoje govedo. Od skromnih začetkov do danes se je razvila lepa zgodovina. V Kmečkem Hramu dela cela družina s pomočjo desetih zaposlenih.…

Loading…